Cofetaria L’amande (Timisoara)

Dupa ce a fost corporatista ani de zile, Daniela Alecse, fondator L’Amande, s-a decis sa-si deschida propriul business, un laborator de productie unde sa pregateasca produse fara gluten. A ales acest business pentru ca iubeste oamenii si stie cat de greu este sa fii diagnosticat cu boala celiaca – intoleranta la gluten.
A inceput cu cateva retete de fursecuri si prajituri, dupa zeci de incercari si materii prime aruncate la gunoi a ajuns la o gama variata de produse, de la prajiturile clasice – amandine, eclere, dobos, facute din ingrediente naturale si care au gustul copilariei, pana la prajituri moderne – mousse-uri de ciocolata cu insertii de fructe, ciocolata de casa, fursecuri, biscuiti, cornulete, saratele, patiserie dulce si sarata, diverse sortimente de paine, pizza.

Produse pe care le poți comandă

  • Ceai și cafea

  • Produse de cofetărie

  • Produse de patiserie

Facilități oferite

  • Plată Card

Recenzii scrise de clienți

Scrie o recenzie

Send reply to a review

Deschis
10:00 am - 6:00 pm
  • Luni 10:00 am - 6:00 pm
  • Marți 10:00 am - 6:00 pm
  • Miercuri 10:00 am - 6:00 pm
  • Joi 10:00 am - 6:00 pm
  • Vineri 10:00 am - 6:00 pm
  • Sâmbătă 12:00 pm - 6:00 pm
  • Duminică Închis

Intervalele de timp sunt în ora locală

Cofetărie neverificată

Sunteți proprietarul acestei cofetării? Revendicați-vă profilul gratuit pentru a rămâne conectat cu iubitorii de dulce și bun din întreaga țară.

Raportați această cofetărie

Vă asigurăm că raportul dumneavoastră este complet confidențial și anonim. Apreciem intenția și inițiativa de a raporta orice fel de nereguli referitoare acestei cofetării și vă asigurăm că raportul dumneavoastră nu va fi distribuit proprietarului acesteia.

Your report sucessfully send

Appointments

 

 / 

Conectare

Trimiteți mesaj

Cofetării favorite

Application Form

Revendicați afacerea

Distribuie