Cofetăria L’amande (Bacău)
Dupa ce a fost corporatista ani de zile, Daniela Alecse, fondator L’Amande, s-a decis sa-si deschida propriul business, un laborator de productie unde sa pregateasca produse fara gluten. A ales acest business pentru ca iubeste oamenii si stie cat de greu este sa fii diagnosticat cu boala celiaca – intoleranta la gluten.
Acest proiect a reprezentat pentru ea o noua viata dupa ce a fost depistata cu intoleranta la gluten.
A inceput cu cateva retete de fursecuri si prajituri, dupa zeci de incercari si materii prime aruncate la gunoi a ajuns la o gama variata de produse, de la prajiturile clasice – amandine, eclere, dobos, facute din ingrediente naturale si care au gustul copilariei, pana la prajituri moderne – mousse-uri de ciocolata cu insertii de fructe, ciocolata de casa, fursecuri, biscuiti, cornulete, saratele, patiserie dulce si sarata, diverse sortimente de paine, pizza.
Sa lucrezi cu faina fara gluten e o adevarata provocare.
Multe dintre retete sunt ale mamei ei, doar ca ea a trebuit sa se chinuie sa iasa gluten free.
Produse pe care le poți comandă
-
Ceai și cafea
-
Produse de cofetărie
-
Produse de panificație
-
Produse de patiserie
Facilități oferite
-
Internet Wireless
-
Livrare la domiciliu
-
Meniu pentru Copii
-
Plată Card
-
Produse fara Zahar